Vragen?

+32 468 12 07 28

Provincie Limburg

Schrijf je nu in!

Breng ons een bezoekje!

We ontvangen jullie graag vanaf 25 mei iedere maandag, dinsdag en donderdag van 16u tot 18u. Ook op zaterdag 4 juli ben je welkom tussen 9u tot 12u. Interesse? Een afspraak maken kan via onderstaande knop of op 0468 12 07 28.

 

Kom naar onze online opendeurdag!

De keuze van de juiste middelbare school is erg belangrijk voor de verdere studieloopbaan. Wij willen je dan ook graag informeren over de mogelijkheden die de Provinciale School Diepenbeek jou kan bieden.

Omwille van de maatregelen tegen het coronavirus moesten we de geplande opendeurdag van 26 april annuleren. Maar we zochten én vonden een alternatief: een online opendeurdag.

Neem een virtuele tour door onze school en ontdek ons aanbod.

Wil je graag live videochatten met de leerkrachten? Reserveer dan alvast 7 juni in de agenda!

Je keuze al gemaakt? Schrijf je dan nu in.

Breng ons een bezoekje!

Door de versoepeling van de Coronamaatregelen kunnen we eventuele nieuwe leerlingen en hun ouders ontvangen om hen rond te leiden in de school.

We ontvangen jullie graag vanaf 25 mei iedere maandag, dinsdag en donderdag van 16 u tot 18 u. Ook op zaterdag 4 juli ben je welkom tussen 9 u tot 12 u. Interesse? Een afspraak maken kan via dit formulier.

Een bezoek aan school is mogelijk onder strikte voorwaarden:

  • op individuele afspraak;
  • met maximaal 3 personen tegelijk;
  • volgens de geldende veiligheidsmaatregelen.

Hopelijk tot binnenkort!

50 jaar Provinciale School Diepenbeek

Dit schooljaar is het precies 50 jaar geleden dat de Provinciale School Diepenbeek werd opgericht. Op 1 september 1969 verwelkomde toenmalig directeur Nonneman 83 jongens in de voormalige gebouwen van de gemeenteschool aan ‘De fontein’. Vijf jaar later volgden ook de eerste meisjes. Het gouden jubileum van onze school zullen we dan ook uitgebreid vieren. Hoogtepunt van het feestjaar wordt zeker het totaalspektakel ‘Haumaru’, waaraan tientallen leerlingen en leraren hun medewerking verlenen. 

Waarom kiezen voor de Provinciale School Diepenbeek?

Wie kiest voor de Provinciale School Diepenbeek, kiest voor een warme, zorgzame en vooral leerlinggerichte school. Onze school bevindt zich aan de rand van de Demer, omgeven door een groene omgeving. Je talenten ontwikkelen gebeurt in de moderne infrastructuur die de school typeert en in een positieve geest van openheid, dialoog en respect voor iedereen. Ons goed opgeleid lerarenteam is jouw gids naar een beloftevolle toekomst.